Om Os

Hvem er vi?

Hos Salon Luxx er vi stolte over at være et team, der kan hjælpe dig med flere forskellige ting inden for frisørernes verden. Vores team går op i kreativitet og kvalitet, hvilket sikrer dig, at du kan gå fra vores saloner på Østerbro i København med et fantastisk resultat. ​ Uanset om du booker en tid hos vores damefrisør eller herrefrisør, kan du være sikker på, at du får god og kompetent vejledning. Vi bestræber os på at være på forkant med de nyeste trends, teknikker og moden. Det gør os i stand til at kunne komme med en masse gode idéer til, hvad der vil klæde dig.

Vores Passion

Alt fra dameklip og herreklip til farvning

Hos os er alle velkomne. Vores damefrisør og herrefrisør, kan klare hårklipning og hårfarvning af alle hårtyper og hårlængder. Hårfarvning er faktisk en af vores specialer, hvor vi kan udføre flere forskellige farveteknikker. Derudover kan vi selvfølgelig også rådgive dig omkring, hvilken farvenuance og farveteknik der vil passe perfekt til din personlighed og stil. Vi kan også sagtens hjælpe dig med hårfarvning, hvis du er gravid, eller lider af allergier. Her kan vi tilbyde økologiske kvalitetsprodukter i forbindelse med farvning.

Vi kan være din foretrukne damefrisør og herrefrisør

Vi har en masse ekspertise og erfaring at dele ud. Når du booker en tid hos en af vores damefrisører og herrefrisører, får du en god behandling til en fair pris. Vi kan sagtens gøre det billigt uden at gå på kompromis med kvaliteten og resultatet. Du vil helt sikkert gå fra vores salon med et smil på læben og et flot resultat.